spušteni strop

Spušteni stropovi

Ako ste razmišljali o preuređenju interijera, vjerojatno ste razmatrali i mogućnost ugradnje spuštenog stropa. Spušteni stropovi ne samo da udovoljavaju brojnim estetskim zahtjevima, nego zadovoljavaju i brojne praktične zahtjeve koji se postavljaju pred modernu gradnju.Spušteni stropovi izrađeni od gips kartonskih ploča idealno su rješenje kako za moderno i brzo uređenje interijera, tako i za adaptaciju starijih objekata. Pri adaptaciji starijih objekata, u kojima je obično veća visina prostorija nego u novijim objektima, postavljanje spuštenog stropa je najbolji način za redukciju visine prostorije. Spušteni stropovi su kvalitetan i brz način prekrivanja stropne konstrukcije i instalacija, a omogućavaju nam izvedbu najrazličitijih oblika, realizaciju gotovo svake ideje. Mogućnosti kreativnog oblikovanja su neograničene, krajnji rezultati su kreacije koje će zasigurno privlačiti pozornost u Vašim privatnim i poslovnim prostorima.

Spušteni strop se izvodi na način da gips kartonske ploče vješamo na metalnu konstrukciju, na željenu visinu. Ovisno o namjeni i zahtjevima prostora u koje se ploče ugrađuju na raspolaganju su obične ploče, vlagootporne, vatrootporne, protupožarne, savitljive i druge. Upotrebom savitljivih ploča jednostavno se izrađuju različiti oblici. Na spušteni strop je moguće ugraditi različite vrste rasvjete, od  ugradnih i nadgradnih lampi, LED traka do  “zvjezdanog neba” . Spušteni strop će svakoj prostoriji osigurati poseban ugođaj i zasigurno će privući pozornost posjetitelja. S odgovarajućom izolacijom, spušteni strop će osigurati uštedu toplote i  poboljšanje zvučne izolacije već postojećeg stropa.

Spušteni stropovi – prednosti

jednostavna i brza izvedba

jednostavno prekrivanje i provođenje instalacija iznad stropa

jednostavna ugradnja rasvjete

dekorativna funkcija

mogućnost poboljšanja zvučne izolacije

toplinska izolacija prostorija

povoljna cijena materijala

uštede

jednostavna i brza demontaža

Spušteni stropovi – rasvjeta

Spuštenim stropovima osiguravamo željenu visinu prostorije,  sakrivamo instalacije,  ispravljamo neravnine na postojećem stropu. Na spušteni strop je moguće ugraditi različite vrste ugradnih i nadgradnih lampi,  LED traka, “zvjezdanog neba” . Rasvjeta će ambijentu dati poseban ugođaj.

Kad se odlučite za izradu spuštenog stropa, sljedeće pitanje koje se nameće jeste kako naći tim stručnjaka, koji će brzo i kvalitetno izvesti radove. Jezerčić interijeri iza sebe imaju na stotine uređenih privatnih i poslovnih objekata što je ujedno i garancija profesionalnosti.